BTÜ YDYO'da 3. Çeyrek Dönemde Okutulacak Ders Kitapları ve Temini

2022-2023 Akademik Yılı 3. Çeyrek Döneminde Yabancı Diller Yüksekokulumuz tarafından İngilizce Hazırlık Programında;

• B1 ve B1+ seviye sınıflarında Macmillan Yayınevi’nin “Language Hub Student's Book” öğrenci kitapları serisi;
  • B1 seviye tekrar (rB1) sınıflarında Macmillan Yayınevi’nin “Language Hub Pre-Intermediate B1 Workbook” çalışma kitabı;
  • B2 seviye sınıflarında Cambridge Yayınevi’nin “Mindset for IELTS Level 2” kitabı;
  • B2+ seviye sınıflarında ise Pearson Yayınevi'nin "High Note 5" kitabı kullanılacaktır.

B2+ Seviyesi

High Note 5

B1 Seviyesi

Language Hub Pre-intermediate - B1

B1+ Seviyesi

Language Hub Intermediate - B1+

B2 Seviyesi

Mindset for IELTS Level 2

5846 sayılı “Fikir ve Sanat Eserleri Yasası” gereğince kullanılacak ders kitaplarının bandrolsüz (korsan) veya fotokopileri kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu nedenle Yüksekokulumuzda bandrolsüz (korsan) veya fotokopi kitapların kullanılmasından doğabilecek her türlü sorumluluk bireysel olarak öğrencilerimize aittir.

Yüksekokulumuz İngilizce Hazırlık Programının B1, B1+ ve B1 seviye tekrar sınıflarında okutulan ders kitapları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek veya ders kitaplarını temin etmek için lütfen tıklayınız.

Yüksekokulumuz İngilizce Hazırlık Programının B2 seviye sınıflarında okutulan ders kitapları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek veya ders kitaplarını temin etmek için lütfen tıklayınız.

Yüksekokulumuz İngilizce Hazırlık Programının B2+ seviye sınıflarında okutulan ders kitapları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek veya ders kitaplarını temin etmek için lütfen tıklayınız.

15 Şubat 2023