Uzaktan Eğitim İle İlgili Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, 2022-2023 Akademik Yılı Bahar döneminde derslerin çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Tüm dersleriniz Bursa Teknik Üniversitesi YDYO Öğrenme Ortamı'nda tanımlanmaktadır (https://learn.btu.edu.tr/). Senkron (canlı) ders platformu olarak Teams kullanılacaktır. Teams uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Teams hesabınız ogrencino@ogrenci.btu.edu.tr şeklindeki eposta adres ve şifreniz ile aynıdır. Derslere, bu hesabınız ile giriş yapmanız derse katılım sağladığınızı takip açısından önemlidir. Eposta ve Teams şifrenizi buradan öğrenebilir ya da buradan değiştirebilirsiniz.

Teams kullanma rehberine buradan erişebilirsiniz. Teams ile ilgili tüm sorularınız için ekampus@btu.edu.tr ile irtibata geçebilirsiniz. LEARN rehberine buradan erişebilirsiniz. LEARN ile ilgili sorun ya da teknik destek için ogrenci.ydyo@btu.edu.tr adresinde ya da BTU Yabancı Diller Yüksekokulu WhatsApp numarasına (0 224 300 33 65) ulaşabilirsiniz.

17 Şubat 2023