2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Temsilcileri Toplantısı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Temsilcileri Toplantısı

BTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Temsilcileri Toplantısı, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 11.00’da BTÜ Yıldırım Bayezid Yerleşkesi Kırmızı Salon’da Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşe VATANSEVER ve 33 şube temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir

Öğrenci temsilcileri; eğitim-öğretim faaliyetleri, sınıflarının fiziksel/teknolojik imkânları, öğrenci işlerine yönelik hizmetler, Yıldırım Bayezid Yerleşkesinde sağlık, beslenme, spor, sosyal ve kültürel faaliyetler vb. birçok konuda duygu, düşünce, dilek, öneri ve şikâyetlerini yönetimle hem sözlü hem de yazılı olarak paylaşarak BTÜ’deki eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılmasına katkı sağlamışlardır. BTÜ YDYO yönetimi, toplantıda dile getirilen konuları değerlendirerek atılan/atılacak adımlar ile ilgili öğrenci temsilcileri ile bahar döneminde tekrar bir araya gelineceğini belirtmiştir. Toplantıya katılan tüm öğrenci temsilcilerine teşekkür ederiz.

26 Aralık 2022