25 Mart 2023 Tarihli "Değişim Programları Konuşma Sınavı"(2. Oturum) Hakkında Bilgilendirme

25 Mart 2023 Tarihli Değişim Programları Konuşma Sınavı Hakkında Bilgilendirme

25.03.2023 Cumartesi saat 10:00'da gerçekleşecek Değişim Programları Konuşma Sınavı saatleri ile TEAMS linklerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Konuşma sınavı TEAMS uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin listede paylaşılmış e-mail hesaplarından TEAMS uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir.

Öğrenciler listede belirtilen saatlerde sınavlara kabul edilecektir ancak sınav saatinden 15 dk önce linke tıklamış bir şekilde hazır bulunmalılardır.

Sınav başlamadan önce kimlik kontrolü gerçekleştirilecektir. Bu sebeple sınava katılacak tüm öğrencilerimizin BTÜ kimlik kartları ile TC kimlik kartlarını hazır bulundurmaları gerekmektedir.

Sınav öncesinde ya da esnasında sorun yaşanması durumunda öğrencilerimizin ogrenci.ydyo@btu.edu.tr adresini bilgilendirmesi beklenmektedir.

24 Mart 2023