Genel İngilizce Kursumuz Başlıyor!

İngilizce öğrenmeye başlamanın tam zamanı!

13 Mayıs 2024 A2 Seviyesi Genel İngilizce Kursumuz başlıyor!

A2 Seviyesi Genel İngilizce kursumuzda kursiyerlerimiz, İngilizce okuma, yazma, konuşma ve dil bilgisi becerilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır. Eğer siz de İngilizce öğrenmeye başlamak istiyorsanız, hemen başvurunuzu tamamlayın.

Açılması planlanan kursumuz 13 Mayıs 2024'te başlayacak olup, 8 hafta sürmektedir (toplam 72 ders saati).

Kursumuz hafta içi Pazartesi - Çarşamba - Perşembe günleri saat 17:00-19:00 arası BTÜ Yıldırım Bayezid Kampüsünde yüz yüze yapılacaktır..

• Ön Başvuru ve Seviye Tespit Sınavı için TIKLAYINIZ. Ön başvuru esnasında "Seviye Tespit Sınavı"nı tamamlamayan kursiyer adaylarının başvuruları değerlendirilmeyecektir.

*Ön başvuru süresi tamamlandıktan sonra, başvuru esnasında beyan ettiğiniz e-posta ve telefon numarası üzerinden sizinle iletişime geçilecektir ve ücret ödeme ile ilgili detaylar paylaşılacaktır.

Ön Başvuru ve Seviye Tespit Sınavı25 Nisan - 06 Mayıs 2024
Kesin Başvuru Süreci ve Ücret Ödeme07 Mayıs - 13 Mayıs 2024
Kurs Başlangıç Tarihi13 Mayıs 2024

Kurs Açılma Genel Şartları:

1-Kurs asgari 15 kişi ile açılmaktadır. Ön başvuru esnasında yeterli sayıda başvuru olmazsa, kurs açılmayacaktır.
2.Kurs ücretine KDV dâhildir.
3.Kurs ücretine Kitap Ücreti dâhil değildir. Adaylar kitapları kendileri temin etmekle sorumludur. (Kullanılacak kitap bilgisi, kesin kayıt yaptıracak öğrencilerle paylaşılacaktır.)
4.Şehit ve gazi yakınlarına; ticari indirim kapsamında BTÜ öğrencilerine, BTÜ personeli ile birinci dereceden yakınlarına %20 indirim uygulanmaktadır.
5.Kursların herhangi bir sebepten dolayı açılmaması durumunda kurs ücreti en kısa sürede iade edilmektedir.
6.Kesin Kayıt Süreci sonrasında kursiyerlerin ücret iadesi talebi kabul edilmez.

Sorularınız için ydyokurs@btu.edu.tr mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

25 Nisan 2024