12 Haziran 2024 Tarihli Yabancı Dil Sınavı (BTÜYDS) 2. ve 3. Oturum Hakkında Bilgilendirme

Değerli BTÜYDS Adayları,

Bursa Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek 11-12 Haziran 2024 tarihli BTÜYDS'nin 2.Oturuma girecek aday listesi için TIKLAYINIZ.

BTÜYDS'nin 2. Oturumu,12 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 10.00’da Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Bayezid Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu Eğitim Binası 2. katta aday listesinde belirtilen derslikte gerçekleştirilecektir.

Lütfen sınav günü yanınıza T.C. kimlik kartı, varsa BTÜ öğrenci kimlik kartı, su, kalem, silgi, kalemtıraş vb. eşyalarınızı almayı unutmayınız.

Kimlik kontrolü ve sınav yerleşimi için adayların sınav oturumlarının başlama saatlerinden en geç 30 dakika önce (saat 09.30’te) sınav olacakları derslikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

12 Haziran 2024 tarihli BTÜYDS'nin 3. Oturuma girecek aday listesi için TIKLAYINIZ.

BTÜYDS'nin 3.Oturumu, aday listesinde belirtilen saatte ve derslikte yapılacaktır.

Adaylarımız bu süreçte dilek, istek, öneri ve şikâyetlerini ogrenci.ydyo@btu.edu.tr e-posta adresine iletebilirler.

Şimdiden sınavınızda başarılar dileriz.

Telefon: 0224 300 34 51

E-posta: ogrenci.ydyo@btu.edu.tr

Adres: Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Bayezid Yerleşkesi Eğitim Binası Yabancı Diller Yüksekokulu 152 Evler Mah. Eğitim Cad. No: 85 16330 Yıldırım / BURSA

11 Haziran 2024