YÖKDİL/YDS Sınavlarına Hazırlık Kursumuz 11 Kasım 2024'te başlıyor!

2024-2025 Güz Dönemi YÖKDİL/YDS Sınavlarına Hazırlık Kursumuz 11 Kasım 2024'te başlıyor!


YDS/YÖKDİL Sınavlarına Hazırlık Dil Kursumuzda, öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hızlandırılmış dil bilgisi ve kelime çalışmaları ve soru çözümleri yapılacaktır. Kursumuzun amacı, ÖSYM’nin yaptığı sınavlara yönelik dil bilgisi ve kelime çalışmaları yapmak, ayrıca sınavda çıkabilecek soru tiplerini tanıyarak soru çözümü ile beraber öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaktır.

Düzenli ve disiplinli çalışma düzeni oluşturarak öğrencilerimizle beraber hedeflerine ulaşmaları için yol haritası oluşturuyoruz.


Çevrimiçi (Online) olarak açılması planlanan kursumuz 11 Kasım 2024'te başlayacak olup, 10 hafta (toplam 90 ders saati) sürmektedir.


Dersler Pazartesi - Çarşamba - Perşembe günleri, saat 19:00 – 21:20 arası yapılacaktır.


Kursumuza katılmak isteyen kursiyer adayların öncelikle ön başvuru yapması gerekmektedir. Ön başvuru esnasında "Seviye Tespit Sınavı"nı tamamlamayan kursiyer adaylarının başvuruları değerlendirilmeyecektir. Bu seviye tespit sınavının amacı, kursiyer adaylarımızın başlangıç seviyesini görmek ve bu doğrultuda kursiyer adaylarımızı yönlendirmektir. Lütfen sınavı tamamlarken yapabildiğiniz kadarını yapın.


 Ön Başvuru ve Seviye Tespit Sınavı için TIKLAYINIZ


Ön başvuru süresi tamamlandıktan sonra, başvuru esnasında beyan ettiğiniz e-posta ve telefon numarası üzerinden sizinle iletişime geçilecek olup, kurs detayları ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla 01 Kasım 2024 Cuma günü çevrimiçi (online) bir toplantı gerçekleştirilecektir. Ardından ücret ödeme ile ilgili detaylar e-posta yoluyla sizlerle paylaşılacaktır.



Ön Başvuru ve Seviye tespit Sınavının tamamlanması

14-30 Ekim 2024

Çevrimiçi (Online) Bilgilendirme Toplantısı

01 Kasım 2024

Kesin Kayıt ve Kurs Ücretinin Yatırılması

04-08 Kasım 2024

Kurs Dönemi

11 Kasım 2024 – 17 Ocak 2025 (toplam 10 hafta)

Kurs günleri ve saatleri

Pazartesi – Çarşamba – Perşembe 19:00 – 21:30



Çevrimiçi (Online) Kursumuz ile ilgili detaylar:


1-Çevrimiçi kurslarımız Microsoft Teams üzerinden yapılmaktadır. Mail yoluyla öğrencilere ilgili derse erişim linki paylaşılacaktır.


2-Çevrimiçi derslere katılabilmek için internet bağlantısı, bilgisayar, kulaklık ve mikrofon gerekmektedir. (Tablet veya cep telefonundan da derslere katılabilirsiniz.)


3. Çevrimiçi dersler kursiyerler tarafından kayıt altına alınamaz. Dersin öğretim elemanı tarafından paylaşılan video veya ders kaynakları üçüncü kişilerle paylaşılamaz, derse ilişkin görseller sosyal medyada yayınlanamaz. Aksi davranışlarda bulunanlarla ilgili yasal işlem gerçekleştirilecektir.


4. Ön başvuru sonrasında Kesin Kayıt Hakkı kazanan adaylar kurs ücretini ödemeleri için bilgilendirilir. Kesin Kayıt Süreci sonrasında kursiyerlerin ücret iadesi talebi kabul edilmez.


5. Kurslar asgari 15 kişi ile açılmaktadır.


6. Kursların herhangi bir sebepten dolayı açılmaması durumunda, yatırılan kurs ücretleri iade edilmektedir. İade işleminin yapılabilmesi için, kursiyerlerin gerekli belgeleri (dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopisi, dekont) ydyokurs@btu.edu.tr mailine göndermesi gerekmektedir.

14 Ekim 2024