BTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Oxford University Press Türkiye’nin Düzenlediği Okuma Yarışmasında İlk 10’da!
Yazı Fontu

Oxford University Press Türkiye, bu sene beşincisi düzenlenen ORA 5 Okuma Yarışması sonuçlarını açıkladı. Bu yarışmaya okulumuzdan katılan öğrencimiz Emre TUNALI hazırladığı video ile Türkiye’de ilk 10 finalist arasına girmeyi başardı. Öğrencimizin ilk 10 finalist arasına girmeye hak kazandığı videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öğrencimizi ve mentor öğretmeni Öğr. Gör. Özlem CENGİZ’i tebrik ediyoruz.

ORA5 Okuma Yarışması Nedir?

ORA5 Okuma yarışması, Türkiye’deki üniversite öğrencileri için düzenlenen bir yarışmadır. Bu yarışma, öğrencilerin boş zamanlarında okuma alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek ve küresel becerilerin kullanımını arttırmak amacıyla düzenlenmektedir. Tüm yarışmacıların hazırladıkları videolarla hem yabancı dil becerilerini hem de yaratıcılıklarını geliştirmeleri beklenmektedir.

22 Haziran 2022