BTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2022-2023 1. Çeyrek Açılış Toplantısı

BTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2022-2023 1. Çeyrek Açılış Toplantısı

Yabancı Diller Yüksekokulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Toplantısı, 30 Eylül 2022 Cuma sabahı tüm akademik ve idari kadronun katılım gösterdiği kahvaltı etkinliğinin ardından saat 10:00’da Yıldırım Bayezid Yerleşkesi A Blok Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı, Yüksekokul Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Özlem CENGİZ tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Bölüm başkanımız Öğr. Gör. Özlem CENGİZ konuşmasında; kısaca 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda uygulanacak eğitim sisteminden bahsetti. Akabinde A2 Seviye koordinatörümüz Öğr. Gör. Hasan Cem ÖZEMRE seviye içeriği ve kullanılacak öğretim materyallerine dair önemli hususlardan bahsetti ve öğretim görevlilerimizin sorularını yanıtladı. Toplantımız, Öğrenci Etkinlikleri Ofisi koordinatörümüz Öğr. Gör. Ümit Levent DEĞİRMENCİOĞLU’nun 3 ve 4 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenmekte olan Öğrenci Oryantasyon Programı’nın tanıtımıyla devam etti. Program detaylarının ardından koordinatörümüz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda uygulanması planlanan öğrenci etkinlikleri detaylarına da değindi. Öğrenci Etkinlikleri Ofisi koordinatörümüzün bilgilendirmesinin ardından Sürekli Mesleki Gelişim Ofisi koordinatörümüz Öğr. Gör. Magdalena KESKİN, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda uygulanacak olan mesleki gelişim programını tanıttı ve ilgili soruları cevapladı. Toplantının son bölümünde Ölçme ve Değerlendirme Ofisi koordinatörümüz Öğr. Gör. Eda Nur ÖZCAN değerlendirme sistemine dair gelişmelerden bahsederek bazı hatırlatmalarda bulundu. Toplantıyı, Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Özlem CENGİZ tüm öğretim görevlilerine mutlu ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı temenni ederek tamamladı.

Yabancı Diller Yüksekokulu Yönetimi olarak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Toplantımıza katılan ve katkıda bulunan tüm öğretim görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

03 Ekim 2022